به گزارش روابط عمومي پتروشيمي شيراز:
روز سه شنبه مورخ 16 اسفند 1401 به مناسبت فرارسيدن ميلاد يگانه منجي عالم بشريت حضرت قائم (عج) ، جشن با شكوهي با حضور كاركنان پتروشيمي شيراز در سالن پردیس حافظ مجموعه فرهنگي ورزشي شهداي پتروشيمي برگزار شد .
در این مراسم حاج آقا شریفی مشاور محترم مدیر عامل در سخناني گفت : نیمه شعبان علاوه بر اینکه روز و زمان خجسته میلاد امام عصر(عج) است، فرصت معنوی مناسب و ارزشمندی برای راز و نیاز با خالق هستی و نزدیکی هرچه بهتر و بیشتر به معبود و کسب برکات الهی است . وي ابراز داشت : انتظار آمیخته با روح و جان آدمی و توام با انسان است و همانگونه که دیگر امور فطری در انسان بیهوده آفریده نشدهاند، امید بستن به آینده و داشتن تصویری از فردای روشن و درخشان نیز بیهوده نیست و انتظار فرج صاحبالامر (عج) در وجود انسان نقش بسته است .
در اين مراسم كه با استقبال بسيار گسترده همكاران همراه بود ضمن برگزاري برنامه های متنوع موسیقی ، طنز ، مسابقه ، به قيد قرعه به تعداد زيادي از كاركنان حاضر در اين مراسم نيزهدايايي اعطا گرديد.